EkoMatch

Modern astrologi är ett interessant redskap för att hitta din själsfrände. EKODATE erbjuder nu en online astrologisk match funktion, EkoMatch.

Det vigtiga med en sådan funktion er medvetenheten av den moderna astrologins utveckling, som borde anpassas til moderna människors komplexitet, och ett mera moget sätt att relatera på jämnförd med gamla astrologiska principer.

I gamla astrologiböcker hittar du ofta "goda" och "dåliga" aspekter och positioner som passar ett utvecklingssteg som härstammar från en tid där människans liv tycktes mera svart och vitt - ont och gott! Nu är den humana utvecklingen mer sofistikerat och vi ser inte mere lycka som enbart njutning, utan har många andra ambitioner i livet och i våra relationer. Vår personliga utveckling, våra kreativa behov och våra behov för både spänning och trygghet gör det nödvändigt att söka djupare efter vår sanna själsfrände. För många andligt intresserade sökare väcker medvetenheten om karmiska relationer ett behov av ett redskap som kan hjälpa os förståde djupare och bredare perspektiv av astrologisk synastri som den framgår av karmisk astrologi! Kanske är den äkta läkande relationen inte alltid behaglig, men kan vara krävande i vår strävan att övervinna våra begränsningar och besvikelser. Vi kanske behöver just den person, som kan ge os den magiska blandingen av motstånd och kärlek för att kunna ta språnget mot självförverkligande och äkta lycka!

Den alternativa dejtingsidan Ekodate, erbjuder EkoMatch sökfunktion, där man kan söka påolika kriterier utifrån synastriaspekter mellan horoskopen. Medlemskap är gratis, så du kan testa sökfunktionen, men för att kunna kontakta en annan medlem, måste du längre fram betala en mindre månadsavgift! ( för närvarande gratis 2017)

Här kan du läsa mer om Astrological Matching!